متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

بیمارستان رازی سراوان در سال 1351در زمینی به مساحت34937متر مربع در خیابان عدالت شهرستان سراوان به بهره برداری رسید

این بیمارستان دارای 205 تخت فعال و نیز شامل بخش های اورژانس - اطفال و نوزادان -جراحی عمومی زنان و زایمان - جراحی عمومی مردان - ارتوپدی - HRP - POST PARTUM - LDR - و دارای 4 اتاق عمل و بخش های ویژه ICU - NICU - PICU - همودیالیز - تالاسمی و بخش های پاراکلینیک رادیولوژی - سی تی اسکن - سونوگرافی -فیزیوتراپی - ازمایشگاه تشخیص طبی - کلینیک های زنان و زایمان - جراحی - اطفال - مامایی و مشاوره شیر مادر می باشد.

در این بیمارستان ماهانه حدود 800 عمل جراحی سبک و سنگین مانند لاپاراتومی - اسپلنکتومی - اناستوموز - عروقی انجام میگیرد و همچنین عمل جراحی خونریزی مخچه در سطح شهرستان در این بیمارستان برای اولین بار انجام شده است و در 9 ماهه نخست سال 1402 در این بیمارستان تعداد 5913 زایمان طبیعی انجام شده است. این بیمارستان مرکز اصلی پاسخگویی به بیماران دیالیزی  - تالاسمی  - ترومایی مانند تصادفی , سوختگی و تیر خوردگی می باشد 

.................................................................

 

این بیمارستان در سال 1400 مفتخر به کسب درجه یک ارزیابی اعتبار بخشی کشوری گردید.

  • 1400/11/15 - 16:20
  • - تعداد بازدید: 345
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 79
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرطان یا کانسر چیست ؟

سرطان چیست

دن ما از تعداد بی‌شماری سلول تشکیل شده است، این سلول‌ها برای بقای زندگی نیاز به رشد و تکثیر دارند، تا زمانی که این رشد و تکثیر در مسیر عادی خود ادامه پیدا کند...

 

سرطان یا کانسر چیست؟

 

سرطان چگونه ایجاد می شود؟

 بدن ما از تعداد بی‌شماری سلول تشکیل شده است، این سلول‌ها برای بقای زندگی نیاز به رشد و تکثیر دارند، تا زمانی که این رشد و تکثیر در مسیر عادی خود ادامه پیدا کند هیچ مشکلی وجود ندارد، ولی به محض اینکه این رشد و تکثیر از مسیر عادی و طبیعی خود خارج و غیر قابل کنترل شود، اصطلاحا سرطان و یا کانسر ایجاد شده است.

سلول‌های سرطانی از نظر ظاهر و عملکرد با دیگر سلول‌های هم نوع خود تفاوت دارند.

این سلول‌ها نمی دانند کی رشد و تکثیر خود را متوقف کنند و به صورت بی‌رویه به تکثیر ادامه می دهند. یک سلول به دو سلول تقسیم میشود و دو سلول به چهار سلول و این روند ادامه می‌یابد تا توده‌ای از سلول‌ها ایجاد شود که اصطلاحا به آن «تومور» گفته میشود.

تومور‌های خوش‌خیم به تومورهایی گفته می شود که پس از مدت کوتاهی رشد و تکثیر متوقف می شوند. ولی تومورهای بدخیم به رشد خود ادامه میدهند و بزرگ و بزرگتر می شوند.

 

خطرناک بودن تومورهای بدخیم در این است که آنها میتوانند به دیگر بافت‌های بدن حمله کنند و آنها را از بین ببرند.

روش های تشخیص بیماری سرطان شامل مواردی مانند عکس برداری، تست های آزمایشگاهی، نمونه برداری از تومور، آندوسکوپی، جراحی یا آزمایش های ژنتیک می شود.

درمان سرطان بستگی به نوع و مرحله آن دارد، بسته به وضعیت خاص بیمار، ممکن است یک روش درمانی یا ترکیبی از دو روش به منظور بهبود وضعیت بیمار انجام شود.

جراحی یکی از راه های درمان سرطان است که در آن تومور و بافت اطراف آن برداشته می‌شوند. جراحی، قدیمی‌ترین نوع درمان سرطان است. امروزه جراحی سرطان هنوز هم برای درمان انواع بسیاری از سرطان ها موثر است.

شیمی درمانی یکی از روش‌های درمان سرطان است که با استفاده از یک یا چند داروی شیمی درمانی انجام می‌شود.

پرتو درمانی یکی از انواع روش های درمان سرطان است که ذرات پر انرژی یا امواج مانند اشعه ایکس ، اشعه گاما ، پرتوهای الکترونی یا با استفاده از نوع معینی انرژی جلوی رشد و تقسیم سلول های سرطانی را می گیرد

ایمونوتراپی و هورمون درمانی نیز از دیگر روش های درمان سرطان به شمار می روند.

 

متاسفانه سرطان فقط بزرگسالان را درگیر نمی‌کند بلکه کودکان هم به این بیماری مبتلا می‌شوند

 

 

  • گروه خبر : آموزش
  • کد خبر : 35386
Keywords
ابوالفضل قلاسی
خبرنگار

ابوالفضل قلاسی

Comments

0

comment

بیمارستان
سیستم تیکتینگ