متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

بیمارستان رازی سراوان در سال 1351در زمینی به مساحت34937متر مربع در خیابان عدالت شهرستان سراوان به بهره برداری رسید

این بیمارستان دارای 205 تخت فعال و نیز شامل بخش های اورژانس - اطفال و نوزادان -جراحی عمومی زنان و زایمان - جراحی عمومی مردان - ارتوپدی - HRP - POST PARTUM - LDR - و دارای 4 اتاق عمل و بخش های ویژه ICU - NICU - PICU - همودیالیز - تالاسمی و بخش های پاراکلینیک رادیولوژی - سی تی اسکن - سونوگرافی -فیزیوتراپی - ازمایشگاه تشخیص طبی - کلینیک های زنان و زایمان - جراحی - اطفال - مامایی و مشاوره شیر مادر می باشد.

در این بیمارستان ماهانه حدود 800 عمل جراحی سبک و سنگین مانند لاپاراتومی - اسپلنکتومی - اناستوموز - عروقی انجام میگیرد و همچنین عمل جراحی خونریزی مخچه در سطح شهرستان در این بیمارستان برای اولین بار انجام شده است و در 9 ماهه نخست سال 1402 در این بیمارستان تعداد 5913 زایمان طبیعی انجام شده است. این بیمارستان مرکز اصلی پاسخگویی به بیماران دیالیزی  - تالاسمی  - ترومایی مانند تصادفی , سوختگی و تیر خوردگی می باشد 

.................................................................

 

این بیمارستان در سال 1400 مفتخر به کسب درجه یک ارزیابی اعتبار بخشی کشوری گردید.

  • 1396/04/21 - 13:06
  • - تعداد بازدید: 1190
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 52
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرگ تدریجی با امواج Wi-Fi؛ راهکارهای محافظت در برابر امواج وایرلس

wi-fi خطرات و راهکارها

ر چند سال گذشته در ایران استفاده از تکنولوژی WiFi (وای فای) به طور چشمگیری افزایش داشته است. به طوری که تقریبا در هر خانه ای یک دستگاه مودم وای فای برای اتصال گوشی‌های موبایل و تبلت‌ها و لبتاپ‌ها، وجود دارد. امواج وای فای از دسته امواج رادیویی هستند و سخت افزارهایی مانند موبایل برای اتصال به این روترها از امواج الکترومغناطیسی استفاده می‌کنند. سوال اینجاست که آیا این امواج خطرناک هستند و چه راهکاری برای محافظت در برابر این امواج وجود دارد؟

آژانس بین المللی تحقیقاتن سرطان امواج رادیویی WiFi را در دسته ” احتمالا سرطان زا ” قرار داده است! آژانس سلامتی بریتانیا نیز می‌گوید که تحقیقات نشان داده که این امواج بر روی سلامتی و رشد انسان‌ها و حتی گیاهان نیز تاثیر منفی دارند! کودکان بیشتر از سایر انسان‌ها در معرض خطر آسیب‌های سلولی و DNA هستند. این امر به علت سرعت نرخ رشد و تکثیر سلولی در آن‌ها است. همچنین کودکان بیشتر از نسل‌های گذشته در معرض این امواج قرار دارند! خطرات سلامتی امواج WIFI اشکال در تمرکز سردرد‌های شدید و مکرر درد گوش خستگی مزمن نحوه محافظت بدن از امواج WIFI هرگز دستگاه مودم خود را در آشپزخانه و یا اتاق خواب تان قرار ندهید. گوشی موبایل خود را بر روی کمربندتان نبندید و یا در جیب تان نگذارید! از تلفن‌های باسیم هنگامی‌که در منزل هستید استفاده کنید تا امواج الکترومغناطیسی کمتری را بدن تان دریافت کند! زمانی که در ماشین هستید کمتر از تلفن همراه تان استفاده کنید چرا که سر شما آنتی برای جمع شدن سیگنال‌ها و امواج پراکنده در ماشین خواهد شد. اگر باردار هستید : بیشتر از پیام‌های متنی استفاده کنید تا تماس تلفنی! تلفن همراه تان را از شکم تان دور کنید. در هنگام خواب همه ی دستگاه‌های بی سیم و مودم را خاموش کنید. گوشی تان را در طرف دیگری از اتاق که از شما دور باشد قرار دهید. گوشی و دستگاه‌های بی سیم دیگر را هرگز وارد اتاق خواب تان نکنید!

  • گروه خبر : Events,Notifications
  • کد خبر : 15995
Keywords

Comments

0

comment

بیمارستان
سیستم تیکتینگ