اخبار > wi-fi خطرات و راهکارها

اخرین خبرهای دانشگاه علوم پزشکی و مرتبط

مرگ تدریجی با امواج Wi-Fi؛ راهکارهای محافظت در برابر امواج وایرلس

آژانس بین المللی تحقیقاتن سرطان امواج رادیویی WiFi را در دسته ” احتمالا سرطان زا ” قرار داده است! آژانس سلامتی بریتانیا نیز می‌گوید که تحقیقات نشان داده که این امواج بر روی سلامتی و رشد انسان‌ها و حتی گیاهان نیز تاثیر منفی دارند! کودکان بیشتر از سایر انسان‌ها در معرض خطر آسیب‌های سلولی و DNA هستند. این امر به علت سرعت نرخ رشد و تکثیر سلولی در آن‌ها است. همچنین کودکان بیشتر از نسل‌های گذشته در معرض این امواج قرار دارند! خطرات سلامتی امواج WIFI اشکال در تمرکز سردرد‌های شدید و مکرر درد گوش خستگی مزمن نحوه محافظت بدن از امواج WIFI هرگز دستگاه مودم خود را در آشپزخانه و یا اتاق خواب تان قرار ندهید. گوشی موبایل خود را بر روی کمربندتان نبندید و یا در جیب تان نگذارید! از تلفن‌های باسیم هنگامی‌که در منزل هستید استفاده کنید تا امواج الکترومغناطیسی کمتری را بدن تان دریافت کند! زمانی که در ماشین هستید کمتر از تلفن همراه تان استفاده کنید چرا که سر شما آنتی برای جمع شدن سیگنال‌ها و امواج پراکنده در ماشین خواهد شد. اگر باردار هستید : بیشتر از پیام‌های متنی استفاده کنید تا تماس تلفنی! تلفن همراه تان را از شکم تان دور کنید. در هنگام خواب همه ی دستگاه‌های بی سیم و مودم را خاموش کنید. گوشی تان را در طرف دیگری از اتاق که از شما دور باشد قرار دهید. گوشی و دستگاه‌های بی سیم دیگر را هرگز وارد اتاق خواب تان نکنید!

1396/04/21 ١٣:٠٦ Events, Notifications ١٥٩٩٥

خروج

نمایش اخبار

بازدید امام جمعه محترم شهرستان سراوان حاج آقای بامری و فرماندهی محترم سپاه شهرستان سراوان جناب سرهنگ پودینه از بیمارستان رازی سراوان